Nova spletna stran

Dobrodošli na novi spletni strani stega Ismet Blokov. Ker je to za nas novi začetek, se vam opravičujemo zaradi pomanjkanja vsebine, amapk se bomo trudili, da bomo s skupnimi močmi postali ažurirna skavtska stran. Prepričani smo, da ste zadovoljni z izgledom nove strani in da je dokaj razumljiva za prebiranje.

Lep skavtski pozdrav vam želi steg Ljubljana 5 – Ismet Blokov

5 thoughts on “Nova spletna stran

 • 3. 6. 2009 at 21.33
  Permalink

  Sem že razmišljal o tem, samo danes je ful velik odpor se ljudem na vse strani registrirat in stalno potrjevat nove uporabniške račune. Načeloma je stran namenjena skavtski vsebini in pri skavtih si štejemo v čast da si pridobimo zaupanje, tako da zaenkrat ne dvomim v to. Če pa bo prihajalo do sumljivi zadev, se bo pač to uvedlo brez problema. Pustimo prvo da se stran napolni s članki, potem pa bomo vidl kaj in kako.

 • 3. 6. 2009 at 15.50
  Permalink

  Vse lepo in prav, samo ni mi všeč to ker si lahko daš vsakokrat drugo ime pri teh komentarjih. Potem se pa to izkorišča v različne namene. Tako da, če se da to odpravt s kkšnimi login-i, bi bilo super 😉

 • admin
  2. 6. 2009 at 19.01
  Permalink

  Sem videl da moram potrditi komentarje če želi kdo objavljati. Napaka je odpravljena, tako da sedaj ni potrebna odobritev administratorja.

 • 2. 6. 2009 at 17.42
  Permalink

  Spletna stran je najjaĆa… Čakamo na nove vsebine 🙂

Comments are closed.