Nova spletna stran

Dobrodošli na novi spletni strani stega Ismet Blokov. Ker je to za nas novi začetek, se vam opravičujemo zaradi pomanjkanja vsebine, amapk se bomo trudili, da bomo s skupnimi močmi postali ažurirna skavtska stran. Prepričani smo, da ste zadovoljni z izgledom nove strani in da je dokaj razumljiva za prebiranje.

Lep skavtski pozdrav vam želi steg Ljubljana 5 – Ismet Blokov

5 misli o “Nova spletna stran

 • Avatar
  3. 6. 2009 pri 21.33
  Permalink

  Sem že razmišljal o tem, samo danes je ful velik odpor se ljudem na vse strani registrirat in stalno potrjevat nove uporabniške račune. Načeloma je stran namenjena skavtski vsebini in pri skavtih si štejemo v čast da si pridobimo zaupanje, tako da zaenkrat ne dvomim v to. Če pa bo prihajalo do sumljivi zadev, se bo pač to uvedlo brez problema. Pustimo prvo da se stran napolni s članki, potem pa bomo vidl kaj in kako.

 • Avatar
  3. 6. 2009 pri 15.50
  Permalink

  Vse lepo in prav, samo ni mi všeč to ker si lahko daš vsakokrat drugo ime pri teh komentarjih. Potem se pa to izkorišča v različne namene. Tako da, če se da to odpravt s kkšnimi login-i, bi bilo super 😉

 • admin
  2. 6. 2009 pri 19.01
  Permalink

  Sem videl da moram potrditi komentarje če želi kdo objavljati. Napaka je odpravljena, tako da sedaj ni potrebna odobritev administratorja.

 • Avatar
  2. 6. 2009 pri 17.42
  Permalink

  Spletna stran je najjaĆa… Čakamo na nove vsebine 🙂

Komentarji so onemogočeni.