Klanov Sestanek @ Mučič

Prijetnega večera, dne 6.3.2010, smo se klanovci prav običajno zbrali na ne povsem običajnem mestu in imeli tako tudi prev neobičajen sestanek. Pri Mučiču smo ga ”čileral”.

Za uvod sta nas, klasike klana, pričakali 2 palačinki, polnjeni s skutnim nadevom, ki pa ne bi pretekli roka trajanja, četudi bi ta bil 2minuti, začenši od postrežbe. Brez jela, ni dela, pravijo. Tako smo pomalicali še pristno belokranjsko pogačo (pogača s slanino) made by Mučič Matej – Mucho.

Postali izbrisani… To je bil le pomislek določenega trenutka, ki je že davno minil. Ja, pomislili smo da bi se izbrisali z zloglasnega Facebook-a, pravtako pa bi se ob enem izbrisali še iz realnosti. Saj veš, če ni na ”fejsbuku” ne obstaja.

Ker smo bili prisotni samo klanovci klasiki ali drugače tudi FIDOji, smo izkoristili ta sestanek in premislili, kakšni smo in kako bi se lahko izboljšali.

Za zaključek smo vrgli karte na mizo. Enka – igra za eno uro ali vso noč je tokrat trajala le kakšnih 10-15minut, saj se je klasiku Kolarju mudilo domov ter klasika turka bolela glava. Klasikov tako ni več ostalo veliko.
Zato smo se odločili, da zaključimo.

Pa slikce, kot vedno:

Tihožitje na mizi

Palačinke na hitrco

Rok se je preveč najedu

Turk po palačinkah

Pogačica 🙂 mmm...

Kolar - car 😉

Turk po pogači...