SKVO LJ5 posnel reklamo (VIDEO)

SKVO – Ljubljana 5 je posnel reklamo za tabor voditeljev Ogenj v meni 2012, ki bo letos od 5.-11. avgusta. Udeležilo se ga bo 8 voditeljev našega stega in kar 400 voditeljev iz celotne slovenije. Skupni del tabora bo potekal v Šmihelu pod Nanosem.

Zakaj?
Ker je že čas. Ker mora vsak izmed nas od časa do časa napolniti baterije. Ker lahko skupaj za naše skavte, SKVO-je, Združenje, pa tudi zase naredimo še več. Ker se ne bomo le družili, ampak poglobili svoje skavtstvo. Ker zmoremo to, za kar vzgajamo, tudi živeti.
Zavedati pa se moramo, da bo teh nekaj skupnih dni le točka na časovni premici. Samo tabor ne bo dovolj, da bomo lahko rekli: “Ogenj v meni!”. Potrebnih bo nekaj priprav na sam tabor in tudi pripravljenosti za netenje ognja po taboru.

Tabor Ogenj v meni
Bo potekal v dveh delih. Prvi del bo potovalni del. V tem delu bo več SKVO-jev združenih v potovalno skupnost. Večina aktivnosti, ki se bodo dogajale v tem delu, si bo vsaka potovalna skupnost zorganizirala sama. Drugi del tabora bo skupni. Vse potovalne skupnosti se bodo zbrale na enem kraju. Med sabo bomo izmenjali dobre prakse na področju delovanja stegov in ideje za izvajanje vzgojnega namena pred vsem pa se bomo medsebojno družili in uživali v pristnih skavtskih aktivnostih.

Kljub temu da je glasovanje že končano, nam še vedno lahko v podporo stisnete LIKE 😉
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=365997993439812&id=257214891026332

Hvala za vsak vaš klik,
SKVO Lj5 🙂

Ena misel o “SKVO LJ5 posnel reklamo (VIDEO)

Komentarji so onemogočeni.