Objem topline

Zbiramo Objeme. 🙂

Skavti Ljubljane 5 smo se letos v mesecu juniju prijavili na akcijo Objem topline. Gre za akcijo, ki jo organizira Dormeo. 3 organizacije, ki na koncu meseca zberejo največ Objemov, dobijo do 500 evrov. Odločili smo se, da se bomo prijavili in na ta način poskusili dobiti nekaj denarja za lažjo organizacijo poletnih taborov.

Vsak dan lahko iz enega maila podarite en objem na spodnji povezavi:

http://objemtopline.dormeo.net/

Veseli bomo, če nam boste v juniju vsak dan podarili en Objem. Prosimo vas pa tudi, da v to akcijo vključite sorodnike, sodelovce, prijatelje, … Čim več nas bo glasovalo, večjo verjetnost bomo imeli, da bomo na koncu meseca prejemniki donacije. Hvala za vsak vaš objem!

 

Navodila za podarjanje objemov:

1)      Objem podarite tako, da pod izbrano organizacijo kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e-mail naslovom.

 

2)      To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-mail.

 

3)      Na e-mail, ki ga boste vpisali, vam bomo takoj poslali sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).

 

4)      Pod številko 12 (steg Ljubljana 5 – skavtska skupina) kliknete gumb »podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite po 1 objem vsaki sodelujoči organizaciji. Torej, če v roku 24 ur po prvič podarjenem objemu, še enkrat kliknete »podarjam objem«, se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste danes tej organizaciji objem že podarili in ga ne morete več.

 

 

2 misli o “Objem topline

  • Avatar
    1. 6. 2016 pri 20.50
    Permalink

    skavti so zakon!

Komentarji so onemogočeni.