1. srečanje čete 2020/2021 (posodobljeno: 10. 10. 2020)

Nalaganje mape ....

Datum / Čas
Date(s) - 10. 10. 20
16.30 - 19.00

Lokacija
Skavtska soba

Kategorije


 
Kar je danes “zihr” je to, da zvečer sonce zaide in zjutraj zopet vzide 🙂 za vse ostalo pa velja, da se lahko tudi kaj spremeni, čeprav je pred petimi minutami zgledalo kot popolnoma točno… zato bi novo vodstvo čete najraje čimprej začelo z aktivnostmi.
 
S 1. četinim srečanjem bomo začeli že v soboto, 10. 10. 2020, ob 16.30 pred našo skavtsko sobo na Fužinah (Nove Fužine 23, 1120 Ljubljana – Fužine). Na začetku se bomo malo bolje spoznali, saj upamo, da se nam pridružite tudi novinci, nato pa bomo že zagrizli v eno izmed naših veščin. Otroci naj imajo s seboj:
 
  • rutko (vsi tisti, ki jo že imajo),
  • vodovo zastavico (zastavonoše),
  • primerna oblačila za zunaj
  • masko in
  • veliko dobre volje.
 
Ob 19h pa se bo pričel sestanek za starše. Starše bomo seznanili z vsemi potrebnimi informacijami in odgovarjali na zastavljena vprašanja. S seboj imejte tudi masko, saj bo sestanek potekal v notranjem prostoru.
 
Zaradi poslabšanja epidemiološke slike v zadnjih 24 urah se je Združenje posvetovalo z odločevalskim vrhom na NIJZ in s strokovnjaki. Osebno so apelirali na nas, da naj kot Skavti, ki smo vzor odgovornega vedenja in skrbi za druge v naši družbi do nadaljnjega prekinemo vse skavtske aktivnosti v živo. Zato je ta dogodek odpovedan, vendar pa bomo poskušali najti rešitev, da se vidimo vsaj virtualno. Več informacij boste dobili na vaše elektronske naslove.
 
Vodstvo čete
za več informacij smo vam na voljo preko elektronske pošte: ljubljana5.iv@gmail.com