Kulturnik – SIT

Nalaganje mape ....

Datum / Čas
Date(s) - 30. 03. 19
12.15 - 18.15

Lokacija
Gledališka dvorana Srednje vzgojiteljske šole in Gimnazije Ljubljana

Kategorije


Bi – Pi!

Bliža se največji kulturni dogodek našega skavtskega leta – KULTURNIK 2019. Svojo vstopnico si zagotovite tako, da izpolnite anketo najkasneje do 15. 3. 2019. 

nastopajočimi se dobimo v soboto, 30. 3. 2019 ob 12.20 pred skavtsko sobo na Fužinah. Do dvorane se bomo odpeljali z avtobusom. Otrok naj ima s sabo Urbano, na kateri naj bo dovolj denarja za 1 vožnjo. Če vam je lažje in bližje, lahko otroka pripeljete tudi do dvorane do 13.30.

Vaš otrok naj bo oblečen v kroj ter naj ima s sabo skavtsko rutko/kožušček/bobrov rep. Obvezno naj ima s sabo malico tudi nedrseče copate, v katerih bo hodil in nastopal na odru.

Starši pridite v dvorano do 16.30. S seboj prinesite karte. Naslov stavbe je sicer Kardeljeva ploščad 28a, vendar je vhod z druge strani (najbližje vas GPS pripelje do Dimičeva ulica 9 – sosednja stavba ob zamreženem igrišču). Točna lokacija dvorane je v zemljevidu označena z rumeno zvezdo. Tudi letos ne bo možno parkirati čisto ob dvorani, zato priporočamo parkirišča, ki so na zemljevidu označena z zeleno (ulica Kardeljeva ploščad (vhod z Dimičeve ulice) in pa pri kavarni Žogica). Če parkirišč ne bo dovolj, je možnost parkiranja tudi v okolici Ekonomske fakultete. Prosimo vas, da si dobro pogledate priloženi zemljevid zaradi točne lokacije dvorane in potencialnih parkirnih mest ter da pridete na dan dogodka res dovolj zgodaj, da boste imeli čas poiskati parkirišče in priti do dvorane.
Voditelji Ljubljane 5

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja