Obljube

Nalaganje mape ....

Datum / Čas
Date(s) - 04. 10. 20
09.00 - 12.00

Lokacija
Travnik Dol pri Ljubljani

Kategorije


Bi-Pi! 

Za nami je bilo nenavadno skavtsko leto, tudi prihodnje verjetno ne bo ravno običajno. A navkljub vsem okoliščinam, s(m)o se skavti trudili, da bi bili z vsakim dnem boljši. Nekateri so si tako močno prizadevali, da so si prislužili čast podati svojo obljubo. 

Z namenom, da sprejmemo skavte v svojo veliko družino, se zberemo v nedeljo, 04. 10. 2020, ob 8.00 ob 9.00 na travniku v Dolu pri Ljubljani. Skavti naj imajo s seboj: primerno obutev in obleko za aktivnosti zunaj, kroj (oranžna srajca in temnomodre hlače na pas), bobrov rep/kožušček/rutko, masko in dve malici za čez dan. Starše in vse ostale pa vabimo, da se nam pridružite na sveti maši ob 14.00 na isti lokaciji. Prosimo vas tudi, da pripravite kaj za pod zob, da lahko na koncu skupaj napolnimo svoje želodčke. Starše in vse ostale pa vabimo, da si obljube ogledate preko spletnega prenosa (povezava še sledi) ob 12.00, ob 14.00 pa pridete po svoje skavte.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da otroke na dogodek prijavite najkasneje do 27. 09. 2020. PRIJAVNICA

Voditelji že komaj čakamo, da se ponovno srečamo. Do takrat pa: Trden jez, Dober lov, Bodite pripravljeni in Srečno pot! 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja