Obljube in zaključni piknik

Nalaganje mape ....

Datum / Čas
Date(s) - 26. 05. 17 - 28. 05. 17
15.00 - 18.00

Lokacija
Travnik nad Izolo

Kategorije


Naš trud in delo čez leto bo v zadnjem vikendu maja obrodil sadove – novi skavti bodo slovesno prejeli rutke na travniku v okolici Izole. Da pa se bomo na ta slovesen obred kar najbolje pripravili, pozorno preberi spodnja navodila.

VV, IV in PP:
Dobimo se v petek, 26. 5. 2017, pred skavtsko sobo na Fužinah ob 15.00. Naročili bomo poseben avtobus, ki nas bo odpeljal proti morju.
S seboj imej:
– velik in manjši nahrbtnik,
– spalko in armafleks,
– oblačila za 3 dni,
– pripomočki za osebno higieno (zobna pasta, zobna ščetka, glavnik),
– pohodne čevlje in sandale,
– kroj (oranžna srajca in modre hlače na pas) in rutko,
– dežnik (v primeru slabe vremenske napovedi),
– kopalke, sončno kremo in brisačo,
– svetilko,
– menažko,
– plastenko ali čutaro,
– zdravstveno izkaznico,
– 15 €.

BB:
Na prostoru obljub se nam pridružite v nedeljo, 28. 5. 2017, ob 9.00. S seboj imejte kroj, rutko oz. bobrov rep.

STARŠI:
Na prostoru obljub se nam pridružite v nedeljo, 28. 5. 2017, ob 9.00. Za vas bomo pripravili prijeten sprehod po položnih poteh. Namen bo predvsem druženje, seveda pa pohodni čevlji ne bodo odveč. Obred obljub in sv. mašo bomo imeli ob 12.00.
Tudi letos vas naprošamo za okusne in ustvarjalne dobrote, da se bomo po obredu obljub tudi malo okrepčali in imeli skupno kosilo. Ker letos združujemo zaključni piknik in obljube, vabimo, da s sabo prinesete tudi kakšen žar ter »piknik hrano« (meso, zelenjava, pijača, priloga). Za plastične kozarčke, pribor in krožnike bomo poskrbeli mi. Prinesite tudi kakšno podlogo za sedenje. Če se bo kdo želel v dopoldanskem ali popoldanskem času okopati v morju, pa imejte s sabo tudi kopalke in brisačo.
Na spodnji povezavi so navodila za pot do prostora obljub. Prosimo avtomobile pustite pri bencinski črpalki, ki je označena na zemljevidu:

 

PRIJAVA NA OBLJUBE IN PIKNIK:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja